Praktische info

Doe je mee met onze coronaproof versie van Enjoy the Ride? Omdat een ‘live’ editie van Enjoy the Ride dit jaar niet mogelijk is hebben we een alternatief bedacht: op zaterdag 24 april organiseren we een online pubquiz! Voor € 7,50 (per IP-adres) kun je meedoen en maak je kans op een unieke prijs. Ga eerst overdag lekker zelf een stuk fietsen en sluit ’s avonds aan bij onze quiz. We starten om 20.00 uur. Voor je DIY fietstocht kun je je laten inspireren door onze routes die we aanbieden aan alle deelnemers. Op onze vaste ticketpagina kun je je vanaf nu inschrijven voor de online pubquiz op zaterdagavond 24 april. Ga naar https://www.oticket.nl om je op te geven. Wat is nu lekkerder dan tijdens het quizzen een smakelijke borrelbox te nuttigen? Speciaal voor deze gelegenheid stellen onze partners Café Sint Anneke en Café Eten en Drinken een mooie borrelbox samen, die ook via de link van OTicket te bestellen is. Tot 24 april! Wil je ons doel Fit4AYA steunen? Doneren is mogelijk via rekeningnummer NL36RABO0309845246 t.n.v. Stichting Enjoy the Ride. Onderstaande informatie is belangrijk wanneer we weer een ‘live’ editie van Enjoy the Ride kunnen organiseren. Zodra de coronaperiode met alle beperkingen verleden tijd is. Hou de site in de gaten! Er zijn waarschijnlijk weer vier afstanden:
 • 100 km wielerronde
 • 60 km fietstocht
 • 30 km fietstocht
 • 10 km gezinsfietstocht

Dagprogramma

Wij staan vanaf 10.00 uur klaar om iedereen te ontvangen.
11:00 – 12:00 uur Start van de 100 km
12:00 – 13:00 uur Start van de 60 km
13:00 – 14:00 uur Start van de 30 km
13:00 – 14.30 uur Start van de 10 km
Vanaf 15.00 uur kun je genieten van livemuziek onder het genot van een drankje en een hapje eten. Na terugkeer bij Café Sint Anneke vind je volop gezelligheid aan de bar en op het terras. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Enjoy the Ride startschot door burgemeester

Locatie

De start en finish is bij Café Sint Anneke, Sint Annastraat 55, Nijmegen.

Routes

Tijdens ‘Enjoy the Ride’ is de route voor de 100 km, 60 km en de 30 km aangegeven met pijlen. De fietsers van de 10 km route krijgen een routebeschrijving mee. Zie Routes voor meer informatie.

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten zijn € 20 en voor dit bedrag krijg je een heleboel. Om te beginnen een mooie fietstocht met een versnapering onderweg. Na afloop kun je de fiets bewaakt stallen en een lekker hapje eten. Genieten van de livemuziek en lekker swingen. Kids onder de 12 jaar mogen gratis meefietsen, maar voor hun eten na afloop wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Reglement en praktische info Enjoy the Ride

 • Deelname aan de tocht is op eigen risico.
 • Je e-ticket dien je de dag zelf in te wisselen voor een deelnamebewijs.
 • Tijdens het fietsen van 100 of 60 km route is het dragen van een helm verplicht als je dit op de racefiets of mountainbike doet.
 • We vragen je geen gebruik te maken van je mobiele telefoon tijdens het fietsen.
 • Een startbewijs kan alleen in overleg met de organisatie overgedragen worden aan iemand anders.
 • De organisatie kan geen inschrijfgelden terugstorten.
 • De routes van de 100, 60 en 30 km staan op de fietspaden aangegeven met pijlen. Deelnemers moeten dus gebruik maken van de fietspaden en zich aan alle normale verkeersregels te houden.
 • ‘Enjoy the Ride’ is GEEN WEDSTRIJD en de organisatie verzoekt de deelnemers met klem dit in acht te nemen.
Bregje en Tim