Enjoy the Ride

Bregje

Home  >>  Bregje

Vier het leven

Bregje is medeoprichter van ‘Enjoy the Ride’. En dat paste heel erg goed bij haar. Ze was een vrouw die echt het leven ‘vierde’. Actief in haar werk, actief met sporten, altijd in de weer. Ze gebruikte haar talenten uitbundig, zingen in een band, creatieve gedachten, uitbundig genietend van het leven, zelfs nog toen ze ziek was.

bregje

Bregje Peeters

Geniet van het leven 

‘Geniet van het leven’. Dat wilde zij ook uitdragen via ‘Enjoy the Ride’: Een evenement waarin sport en gezelligheid centraal staan ten behoeve van een goed doel, jongvolwassen kankerpatiënten ondersteunen bij sporten. Want ook dat typeerde haar, zich inzetten voor anderen. 
Na een medisch traject van ruim twee jaar is ze in mei 2016 overleden.

Bregje: Eerste editie Enjoy the Ride

In de eerste maanden van 2016 heeft Bregje ziel en zaligheid gestopt in het organiseren van de eerste editie van ‘Enjoy the Ride’. In het ziekenhuis voor een behandeling of gewoon thuis, het maakte haar niet uit. Ze ging vol door om zó een mooi evenement neer te zetten. Ze genoot ervan dat die dag succesvol verliep. En wij waren allemaal trots op haar.

Bregje Peeters op de fiets

Bregje op de fiets

Doorgaan met Enjoy the Ride

Haar wens is om ‘Enjoy the Ride’ voort te zetten en deze uitdaging is Tim aangegaan. Familie en vrienden helpen hem, doe jij ook mee? In ons team kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Geen zin om te fietsen? Natuurlijk zijn donateurs en sponsors ook van harte welkom. 

 

Geniet van het leven

Geniet van het leven‘ was het motto van Bregje Peeters. Van het evenemenet ‘Enjoy the Ride’ willen we dan ook vooral een leuke en gezellige dag maken. Natuurlijk met het doel in het achterhoofd: meer bekndheid voor de problematiek jongvolwassen kankerpatiënten en geld ophalen om hen te ondersteunen bij het sporten. Een heel team vrienden en familieleden gaat verder met ‘Enjoy de Ride‘in haar geest.

enjoy the ride Tim Nouws en Bregje Peeters
Tim Nouws en Bregje Peeters