Vier het leven

Bregje is oprichter van Enjoy the Ride. En dat paste heel erg goed bij haar. Ze was een vrouw die echt het leven ‘vierde’. Actief in haar werk, actief met sporten, altijd in de weer. Ze gebruikte haar talenten rijkelijk, met zingen in een band, creatieve gedachten en uitbundig genieten van het leven, zelfs nog toen ze ziek was.

bregje

Bregje Peeters

Geniet van het leven 

‘Geniet van het leven’. Dat wilde ze ook uitdragen via Enjoy the Ride: een evenement waarin sport en gezelligheid centraal staan ten behoeve van een goed doel, het ondersteunen van jongvolwassen kankerpatiĆ«nten. Want ook dat typeerde haar, zich inzetten voor anderen. 
Na een behandeltraject van ruim twee jaar is ze in mei 2016 overleden.

Bregje: eerste editie van Enjoy the Ride

In de eerste maanden van 2016 heeft Bregje haar ziel en zaligheid gestopt in het organiseren van de eerste editie van Enjoy the Ride. In het ziekenhuis voor een behandeling of gewoon thuis, het maakte haar niet uit. Ze ging vol door om een mooi evenement neer te zetten en was er trots op dat de dag zo succesvol verliep. En iedereen was erg erg trots op haar.

Bregje Peeters op de fiets

Bregje op haar racefiets

Geniet van het leven

Geniet van het leven‘ was het motto van Bregje Peeters. Van het evenement Enjoy the Ride hebben we dan ook vooral een leuke en gezellige dag gemaakt. Natuurlijk met het doel in het achterhoofd: meer bekendheid voor de problematiek van jongvolwassen kankerpatiĆ«nten en geld ophalen om hen te ondersteunen bij sporten, gezonder eten en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. Een heel team vrienden en familieleden heeft daarom van 2016 tot en met 2022 Enjoy de Ride georganiseerd, in de geest van Bregje.

Kijk hoe John en Liesbeth, ouders van Bregje, over haar praten. En waarom ze Enjoy the Ride opstartte. Nu zetten familie en vrienden zich in voor Fit4Society.

Jongvolwassenen met kanker ondersteunen? Doneren is mogelijk via rekeningnummer NL36RABO0309845246 t.n.v. Stichting Enjoy the Ride.