Enjoy the Ride

Opbrengst Enjoy the Ride door burgemeester

Home  >>  Nieuws  >>  Opbrengst Enjoy the Ride door burgemeester

Opbrengst Enjoy the Ride door burgemeester

Op maart 24, 2019, Toegevoegd door , In Nieuws, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Opbrengst Enjoy the Ride door burgemeester

De opbrengst van Enjoy the Ride 2019, een fietssponsortocht voor jongvolwassen kankerpatiënten, wordt bekend gemaakt door burgemeester Hubert Bruls. We starten net als voorgaande jaren bij Cafe Sint Anneke in Nijmegen. Het startschot om 11.00 uur is het begin van een feestelijke en sportieve dag. Er zijn nieuwe fietsroutes gemaakt én is er een nieuw onderdeel voor de jeugd in de Honigfabriek. Speciaal voor gezinnen is er een fietstocht van tien kilometer. Er zijn ook routes van dertig, zestig en honderd kilometer. Ook in 2020 organiseren we weer een ‘Enjoy the Ride namelijk op 19 april. Doe je mee?

Enjoy the Ride startschot door burgemeester

Fietsen voor jongvolwassen kankerpatiënten

Meedoen? Je betaalt een deelnemersbijdrage van €20,-. Dit geld gaat voor een deel naar Stichting Tegenkracht, net als voorgaande jaren. Deze stichting zorgt voor sport op maat voor mensen die revalideren van kanker. Ook steunen we de polikliniek, gespecialiseerd in het begeleiden van jongvolwassen kankerpatiënten (AYA’s) bij het ontwikkelen van verschillende revalidatielijnen.

Geniet van de tocht

Je steunt het goede doel en hebt ook een leuke dag met sportiviteit en een spetterend straatfeest tot slot. Als iedereen weer terug is, zal de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls de opbrengst van 2019 bekend maken. Dan is het ook tijd voor een hapje, een drankje en een hoop gezelligheid.

Opbrengst Enjoy the Ride door burgemeester Hubert Bruls

We zijn blij dat onze burgemeester mee komt genieten op 14 april. Kom je ook en nodig je je vrienden en familie uit?
Heb je relaties bij de media of werk je aan een nieuwsbrief, Facebookgroep, tijdschrift of krant? Dan wil je misschien ook ons persbericht verspreiden?

Vierde editie Enjoy the Ride

Intussen is dit al de vierde editie van Enjoy the Ride. Tim Nouws en Bregje Peeters zijn de initiatiefnemers van Enjoy the Ride, beiden waren kankerpatiënten en wilden hiermee andere jonge kankerpatiënten steunen. Inmiddels is Enjoy the Ride een begrip in Nijmegen. Vier het leven!

Comments are closed.