Enjoy the Ride

Inschrijven

Home  >>  Inschrijven

Inschrijven

Enjoy the Ride is dit jaar op 19 april. Wat heb je hiervoor? Een mooie fietstocht met een versnapering onderweg. Na afloop je fiets bewaakt stallen en hup door om te proosten op het leven. Verder krijg je een eetmunt voor een hapje. Extra eetmunten zijn op de dag zelf ook nog te koop. Heb je energie over? Maak je stramme benen los op de muziek!

inschrijven

Kinderen

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen. Voor hun eten wordt wel een bijdrage gevraagd. De route van tien kilometer is een echte familietocht met allerlei verrassingen!

Extra donatie

Bij het inschrijven kun je ook nog een extra donatie doen. Dat bedrag gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Er zijn twee verschillende donatietickets, een van € 5,- en een van € 20. Het gewenste bedrag kun je dus op een eenvoudige manier samenstellen.

Doneren bij het inschrijven doe je hier: O-ticket Enjoy the Ride 2019.  Rechtstreeks doneren is eveneens mogelijk. Het rekeningnummer is NL36RABO0309845246, t.n.v. Stichting Enjoy the Ride. 

Bevriende evenementen

Als je ook wilt deelnemen aan de Ronde van Nijmegen op zondag 12 mei kun je je hier inschrijven: Ronde van Nijmegen.

En op 28 april zit er nog een andere uitdaging in het vat, namelijk de 100.000 klimrit van de Pedaleurs.

Ambassadeur worden

Je kunt ons ook steunen als ambassadeur, zoals Tim van Delft, drummer van de Staat. Kijk hieronder naar het filmpje uit 2018.

 *Wij gebruiken de foto’s van vorige fietstochten. Ook dit jaar maken we weer foto’s. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan weten.