Inschrijven 2021

Doe mee met onze coronaproof versie van Enjoy the Ride!
Het is de hoogste tijd voor een leuke en spannende activiteit: op zaterdag 24 april organiseren we een online pubquiz! Voor € 7,50 (per IP-adres) kun je meedoen en maak je kans op een unieke prijs.
Ga eerst overdag lekker zelf een stuk fietsen en sluit ’s avonds aan bij onze quiz. We starten om 20.00 uur. Voor je DIY fietstocht kun je je laten inspireren door onze routes die we online zetten. En bij slecht fietsweer zorgen we voor een online fietsalternatief.

Op onze vaste ticketpagina kun je je vanaf nu inschrijven voor de online pubquiz op zaterdagavond 24 april. Ga naar https://www.oticket.nl om je op te geven.

En wat is nu lekkerder dan tijdens het quizzen een smakelijke borrelbox te nuttigen? Speciaal voor deze gelegenheid stellen onze partners Café Sint Anneke en Café Eten en Drinken een mooie borrelbox samen, die ook via de link van OTicket te bestellen is.
Tot 24 april!

Extra donatie

Bij de inschrijving voor het ‘live’ evenement kun je ook een extra donatie doen. Dat bedrag gaat rechtstreeks naar ons goede doel. Er zijn twee verschillende donatietickets: een van € 5,- en een van € 20. Het gewenste donatiebedrag kun je daarmee op een eenvoudige manier samenstellen.
Rechtstreeks doneren is eveneens mogelijk. Het rekeningnummer is NL36RABO0309845246, t.n.v. Stichting Enjoy the Ride. 

inschrijven 2020