Enjoy the Ride

Waarom?

Home  >>  Waarom?

geniet van het leven
Tim Nouws, Bregje Peeters en Pierre de Haard (vriend en mede-organisator ‘Enjoy the Ride’)

Geniet van het leven

19 april 2020 organiseren we opnieuw de fietssponsortocht Enjoy the Ride. ‘Enjoy the Ride’ betekent  ‘Geniet van de tocht’. In het Engels heeft deze zin nog een extra betekenis: ‘Geniet van het leven’. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Een ingrijpende ziekte als kanker maakt je ‘Ride’ tot een zware beproeving. Dat overkomt ook jonge mensen die volop in het leven staan. Twintigers en dertigers die hun leven nog enthousiast opbouwen. De opbrengst van Enjoy the Ride is bedoeld voor deze doelgroep.

 

Tim en Bregje, jonge mensen met kanker

Ook de dertigers Tim Nouws en Bregje Peeters kregen kanker. Samen namen ze in 2016 het initiatief om voor jonge mensen met kanker een speciale sponsoractie te organiseren. Zo ontstond Enjoy the Ride.

 

Steun voor jongvolwassen kankerpatiënten

In 2016 zamelden Tim en Bregje geld in voor Alpe d’HuZes om daarmee jongvolwassen kankerpatiënten te steunen. In 2017, 2018 en 2019 sponsorde Enjoy the Ride’ het sporten voor jonge kankerpatiënten via de Stichting Tegenkracht. Met speciale aandacht voor AYA’s, kankerpatiënten van 18-35 jaar. Leeftijdsgenoten dus van Tim en Bregje. In 2020 doen we dit opnieuw en een deel van de opbrengst zal dan gaan naar een fonds voor AYA’s. Dat fonds stimuleert beter bewegen, goede voeding en een goede reïntegratie in studie of werk

In dit filmpje vertelt Céline over wat kanker met haar deed en hoe sporten haar helpt.

Giften, donaties en sponsoring

Giften, donaties en sponsoring worden netjes verantwoord. Enjoy th Rede heeft de ANBI status. In 2019 heeft Enjoy the Ride 20.000 euro ingezameld.

 

Meedoen met Enjoy the Ride en genieten van het leven

Voel je je betrokken bij de doelstelling van Tim en Bregje, schrijf je dan in voor het evenement op 19 april 2020 en fiets mee. Deel ons motto en geniet van het leven. Iedereen kan meedoen!

 

Een superdag plus bijdragen aan het goede doel

  • Voor 20 euro fiets je mee, heb je een lekker hapje eten en steun je ons goede doel. Kinderen fietsen gratis mee.
  • Daarna haal je een lekker hapje eten. Wil je uitgebreider eten en drinken? Ook dat is mogelijk. 
  • Geniet van dit Nijmeegse straatfeest met flitsende live muziek en doe een dansje. 

Bekijk de aftermovie van Multibeeld Media Producties

    AYA logo