Doneren voor Enjoy the Ride?

Wil je doneren voor Enjoy the Ride? Fijn! Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: Jongvolwassen kankerpatiënten begeleiden met sporten en bewegen. 

doneren voor Enjoy the Ride

Tim, Bregje en Pierre

Je kunt kiezen hoeveel je geeft

Er zijn 2 soorten donatietickets, eentje van € 5,- en eentje van € 20. Door zelf het aantal te bepalen, kun jij het gewenste donatiebedrag samenstellen. En je helpt ons natuurlijk ook door lekker mee te fietsen op 14 april. Vorig jaar hebben we daarmee 20.000 euro opgehaald. En zo’n 600 mensen een leuke dag bezorgd.

Doneren voor Enjoy the Ride

Doneren via rekeningnummer NL36RABO0309845246 t.n.v. Stichting Enjoy the Ride. Inschrijven en doneren kun je ook hier: O-ticket Enjoy the Ride 2019

Sporten voor jongvolwassen kankerpatiënten

Doneer je aan Enjoy the Ride, dan ondersteun je ons doel: sporten mogelijk maken voor jongvolwassen kankerpatiënten.
Sporten is juist voor deze jongeren heel belangrijk. het helpt de soms zware behandelingen beter te doorstaan. Sporten bevordert het gezezingsproces en verbetert je conditie. Daarnaast maakt sporten ook dat je je beter kunt ontspannen en je ‘beter in je vel’ zit.

Verantwoording

Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle opbrengsten netjes vastgelegd worden.
En de besteding van dat geld voor de AYA’s wordt netjes verantwoord.
Wij, het team van Enjoy the Ride, zijn familieleden en vrienden van Tim en Bregje. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat alle opbrengsten ook besteed worden aan het goede doel dat Tim en Bregje zo ter harte gaat.

Enjoy the Ride

Hoewel Enjoy the ride natuurlijk een heel serieus doel is, vinden we het ook belangrijk om van de fietssponsortocht een spetterend evenemenet te maken. Er zijn vier verschillende fietsroutes, dus voor elk wat wils. Nadat we klaar zijn met fietsen is er een geweldig straatfeest. Je kunt genieten van een hapje en een drankje en er is live muziek. Enjoy the Ride betekent immers ook ‘geniet van het leven’ en dat doen we op deze dag volop.