Doneren voor Enjoy the Ride

Wil je doneren voor Enjoy the Ride? Fijn! Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: Jongvolwassen kankerpatiënten begeleiden met sporten en bewegen.  19 april 2020 organiseren we opnieuw een feestelijke fietstocht voor dit goede doel.

Je kunt kiezen hoeveel je geeft

Er zijn twee soorten donatietickets, eentje van € 5,- en eentje van € 20. Door zelf het aantal te bepalen, kun jij het gewenste donatiebedrag samenstellen. En je helpt ons natuurlijk ook door lekker mee te fietsen op 14 april. Vorig jaar hebben we daarmee 20.000 euro opgehaald. En zo’n 600 mensen een leuke dag bezorgd.

Doneren voor Enjoy the Ride

Doneren via rekeningnummer NL36RABO0309845246 t.n.v. Stichting Enjoy the Ride. Inschrijven en doneren kun je ook hier: O-ticket Enjoy the Ride 2019

20.000 euro opgehaald
20.000 euro opgehaald voor jonge kankerpatiënten.. het trotse team van Enjoy the Ride

Sporten voor jongvolwassen kankerpatiënten

Doneer je aan Enjoy the Ride, dan ondersteun je ons doel: sporten mogelijk maken voor jongvolwassen kankerpatiënten.
Sporten is juist voor deze jongeren heel belangrijk. het helpt de soms zware behandelingen beter te doorstaan. Sporten bevordert het gezezingsproces en verbetert je conditie. Daarnaast maakt sporten ook dat je je beter kunt ontspannen en je ‘beter in je vel’ zit.

Verantwoording

Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle opbrengsten goed vastgelegd worden.
En de besteding van dat geld voor de AYA’s wordt netjes verantwoord.
Wij, het team van Enjoy the Ride, zijn familieleden en vrienden van Tim en Bregje. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat alle opbrengsten ook besteed worden aan het goede doel dat Tim en Bregje uitgekozen hebben.

Enjoy the Ride

We vinden het belangrijk om van de fietssponsortocht een spetterend evenement te maken. Er zijn vier verschillende fietsroutes, dus voor elk wat wils. Nadat we klaar zijn met fietsen is er een geweldig straatfeest. Je kunt genieten van een hapje en een drankje en er is live muziek. Enjoy the Ride betekent immers ook ‘geniet van het leven’ en dat doen we op deze dag volop.

enjoy the ride