Enjoy the Ride

Enjoy the ride 2017

Home  >>  Nieuws  >>  Enjoy the ride 2017

Enjoy the ride 2017

Op december 30, 2016 Toegevoegd door In Nieuws MetReacties staat uit voor Enjoy the ride 2017

Na het succes van de 1e editie van Enjoy the Ride wordt er momenteel hard gewerkt aan een vervolg. Een groep van enthousiaste fietsers/sporters probeert de plek van Bregje op te vullen om er samen met Tim een topevenement van te maken. De komende tijd zal iedereen van de organisatie voorgesteld worden.

Wat valt er al te melden over de editie 2017?
Het zal naar alle waarschijnlijkheid half april plaatsvinden. Op korte termijn zal de definitieve datum bekend gemaakt worden. Maar we zitten weer aan het begin van het fietsseizoen. Een goede opwarmer om andere tourtochten zoals de Ronde van Nijmegen te gaan fietsen. Was het evenement vorig jaar nog gekoppeld aan deelname aan Alpe d’HuZes, dit jaar zal Enjoy the Ride geld inzamelen voor een ander goed doel. Meer nieuws daar over volgt begin volgend jaar.

Wow-effect
De editie 2016 heeft veel geld opgeleverd voor Alpe d’HuZes, liefst € 2.900,-. Maar dit is niet het enige geld dat er is opgehaald. Bij de afscheidsbijeenkomst van Bregje is er ook nog € 2.000,- gedoneerd. Dit geld gaat zoals gewenst naar de AYA community van het Radboudumc bedoeld voor kankerpatiënten in de leeftijd 18-35 jaar. Een geweldig bedrag waar onder meer een nieuw promotiefilmpje mee gemaakt zal worden. Later meer hierover.
Meer weten over AYA? Check de site http://www.aya4net.nl/

Verder wordt er nu hard gewerkt om deze website helemaal te voorzien van nieuwe en actuele informatie.