Enjoy the Ride

Enjoy the Ride 2017 steunt stichting Tegenkracht

Home  >>  Nieuws  >>  Enjoy the Ride 2017 steunt stichting Tegenkracht

Enjoy the Ride 2017 steunt stichting Tegenkracht

Op januari 20, 2017 Toegevoegd door In Nieuws MetReacties staat uit voor Enjoy the Ride 2017 steunt stichting Tegenkracht

In 2016 ging het opgehaalde geld naar deelname aan Alpe d’Huzes en daarmee naar het KWF. De opbrengst van 2017 zal gaan naar stichting Tegenkracht!

Stichting Tegenkracht? 

Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten sportbegeleiding op maat. Een op maat gesneden sportmedisch verantwoord aanbod dat rekening houdt met de wensen en behoeftes van de patiënt. Sporten tijdens en na kanker verbetert kwaliteit van leven. Goede fysieke fitheid draagt bij aan lichaam en geest. Je herstelt beter van operatie, chemotherapie en bestraling. De werknemers van Tegenkracht onderhouden het contact met deelnemers, zij zorgen voor de afspraken bij de sportarts en zij organiseren de contacten met sportlocaties. Zij helpen jou met de kortste weg naar sportbegeleiding op maat.

Opbrengsten uit giften, donaties en sponsoring komen in het sportfonds van Tegenkracht. De deelnemers kunnen aanspraak maken op dit sportfonds om het sportplan ook betaalbaar te houden voor alle deelnemers. Het geld dat ‘Enjoy the ride’ ophaalt is bedoeld voor sportbegeleiding voor kankerpatiënten in de regio Nijmegen in de leeftijd 18-35 jaar. Hoe meer we ophalen, hoe meer er onder begeleiding gesport kan worden.