Enjoy the Ride

Bregje

Home  >>  Bregje

Bregje: Vier het leven

Bregje is medeoprichter van ‘Enjoy the Ride’. En dat paste heel erg goed bij haar. Bregje was een vrouw die echt het leven ‘vierde’. Actief in haar werk, actief met sporten, altijd in de weer. Ze gebruikte haar talenten uitbundig, zingen in een band, cretieve gedachten, uitbundig genietend van het leven, zelfs nog toen ze ziek was.

Geniet van het leven 

‘Geniet van het leven’. Dat wilde zij uitdragen via ‘Enjoy the Ride’: Een evenement waarin sport en gezelligheid centraal staan ten behoeve van een goed doel. Want ook dat typeerde Bregje, zich inzetten voor anderen. 
Na een medisch traject van ruim twee jaar is ze in mei 2016 overleden.

 

bregje

Bregje Peeters

Bregje: Eerste editie Enjoy the Ride

In de eerste maanden van 2016 heeft Bregje ziel en zaligheid gestopt in het organiseren van de eerste editie van ‘Enjoy the Ride’. In het ziekenhuis voor een behandeling of gewoon thuis, het maakte haar niet uit. Ze ging vol door om zó een mooi evenement neer te zetten. Groot was dan ook haar trots dat de dag succesvol verliep. En wij waren allemaal trots op haar.

Bregje Peeters op de fiets

Bregje Peeters op de fiets

De wens van Bregje

Haar wens is om ‘Enjoy the Ride’ voort te zetten en deze uitdaging is Tim aangegaan. Familie en vrienden helpen hem mee. Doe jij ook mee?