Enjoy the Ride

Dat belooft een feest te worden na het fietsen

Home  >>  Nieuws  >>  Dat belooft een feest te worden na het fietsen

Dat belooft een feest te worden na het fietsen

Op maart 29, 2017 Toegevoegd door In Nieuws MetReacties staat uit voor Dat belooft een feest te worden na het fietsen

Al eerder hebben we Bart en Alex aangekondigd, maar eveneens dankzij Stormgevers valt er nog meer te melden over de muziek na afloop van het fietsen, want…:

…een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer en een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show! Deze 3 mannen worden regelmatig vergezeld door een stralende zangeres met een geweldige stem en daarmee is de show helemaal compleet. Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Eén van de meest toegankelijke en uitdagende (piano)shows van dit moment… Piano&Co, your live request show. Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano&Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Met hun brede repertoire weten ze jullie aan hun voeten te krijgen.  Als Piano&Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Zingen en dansen jullie met ze mee?

PIANO&CO YOUR LIVE REQUEST SHOW

pianoco-2017